Vi löser gärna era problem, kontakta oss på

Allround-Smide AB
Sandåkra 6085
281 92 Hässleholm

Tel: 0451-185 17
Fax: 0451-189 37

carl@allround-smide.se Sidan uppdaterad
2009-10-13

 
Lite information om företaget

Allround Smide AB grundades 1966 av Ingvar Nilsson. Idag driver Carl & Patrik företaget tillsammans med Ingvar.

Företaget har sedan starten arbetat med järnkonstruktioner för olika ändamål. Från början var det huvudsakligen byggsidan vi servade men sedan 80-talet har vi till största del jobbat med maskinbyggnad, ofta med inriktning på torv eller järnvägsutrustning, men inget område är främmande för våra åtaganden.

Under åren har vi konstruerat en del egna "produkter" såsom kolvstångsmatade hydraulcylindrar, infällbara insteg till persontåg, stora lyftok för räls med mera.

Vår idé är att förverkliga kundens idé.

Våra åtaganden är ofta totalentreprenad med konstruktion, tillverkning och slutmontage där pneumatik, hydraulik och elstyrning ingår. CE-märkning är en naturlig del av vårt arbete.

Vi åtar oss även montage, ombyggnad samt servicearbete antingen i egen regi eller under Er ledning.

Företaget sysselsätter idag ca 5 personer. I våra lokaler finns det en ändamålsenlig maskinpark med bl a 2 st svarvar, 2 st fräsar och ett flertal svetsar både MIG och båge. Inomhus har vi möjlighet att lyfta 2 ton med travers och utomhus 3 ton med byggkran. Allround-Smide AB finns ca 11 km söder om Hässleholm längs riksväg 23, där det finns bra möjligheter att komma till med 24 m lastbilsekipage.